Ücretsiz Firma Ekle
Aysel Öz 
(324) 329 52-52
mustafabey sok. hayat apt. No:1 acıbadem
Kadıköy / İstanbul

HAKKIMIZDA

    En iyi listesine ulaşabilmek için çoğu zaman bolca araştırma yapmak zorunda kalmaktayız çoğu zaman ise ne kadar çok araştırsak da bir neticeye varamıyoruz. Özellikle forumlarda herkesin farklı düşüncesi yansıtıldğı için anlam karmaşası oluşup konudan çok uzaklaşılmaktadır. Kişiler arayışlarına sonuç bulabilmek adına günlerini hatta bazen de haftalarını geçirmektedir bir sonuca varabilmek için. Çoğu forumlarda hatta sahte hesaplar açılarak reklam amaçlı paylaşımlar yapılmakta. Bu durum yanıltıcı bilgiler zaten karışık olan bir araştırma sürecinde işleri daha da zorlaştırmaktadır.

    Artık bu uzun soluklu ve zorlu arayışları çözümlemek için araştırmaları kendimiz yapıp burada tecrübelermizi paylaşıyoruz. Peki bu araştırmaları nereden yapıyoruz?

    Kendi bizzat yaşadığımız ve gördüğümüz incelemelerimiz

    Google haritalarda yorum ve puanlama yapılabilmekte. Firmalar bu yorumları da silemiyor bu sebeple güvenilir olan bu platformlardan

    Facebook ve İnstagram gibi sosyal medya hesaplarından yapılan hesaplara ve paylaşımlar altındaki yorumlardan

    Forum gibi kişilerin tecrübelerini paylaşabildiği platformlardan

    Şikayetvar gibi müşteri deneyimlerinin paylaşıldığı şikayet platformları



    En basitinden bir kişi saç ektirmek istemekte. Birçok platform ve resimler mevcut fakat hangisine güven duyulabileceği bilinememekte. Zira birçok saç ekim resimlerinde photoshop gibi uygulamalar ile sanki çok dolgun ve başarılı gibi yansıtılmakta tabi bunu tasarım bilgisi olmayan kişiler fark edememekte. Ama bizler profesyonel olarak bu işi yaptığımız için hemen anlıyabiliyoruz. Bu tecrübemiz sayesinde de en iyi saç ekim merkezini sizlere listeleyebiliyoruz.

    Ya da sevgilinizle güzel bir akşam yemeği yemek istiyorsunuz tek tek restoran aramak çok kolay olmamakta. Bu sebeple bizzat yerinde deneyimleyen gürme ekip arkadaşlarımızın tecrüblerinin kaleme aktarılması ile en iyi restoran ihtiyacı arama sürecinizi kolaylaştırıyoruz.

    Tabi listelerimizde sağlık, estetik, spor, makyaj ürünleri, teknoloji, film ve genel konularda da bir çok en iyi listeleri yer almaktadır